

Union Council 2020-2021

Meeting Agenda - 02/03

5:30PM-7:30 PM CST, February 3, 2021 | Location: Zoom

Call Meeting To Order	5 min (5:30pm-5:35pm)	Lily
• Land Acknowledgement \rightarrow Any comment	ts/feelings about the shared conte	ent?
 Approval of Meeting Minutes* 		
Officer Reports	10 min (5:35-5:45pm)	Officers
• President (Lily)		
• VP of Internal Relations (Kari)		
• VP of External Relations (Prady)		
Secretary and Treasury Updates	10 min (5:45-5:55pm)	Mark, Susan, Heidi, Ansley
• Secretary (Mark)		
 BWA -Badger Wellness Ambassad 	or Program	
 Thanksgiving-to-go and Mask Cam 	npaign	
 ISS, IFSA moving to international division 		
• Treasurer (Susan)		
 Terrace Opening and Commencement 		
	di Ansley)	
 Winter Programming Update (Hei 	u, Ansicy	
 Winter Programming Update (Hei Random Acts of Kindness (Heidi) 		
	50 min (5:55-6:45pm)	Ed

 Open forum (10 min) Vote*			
Officer Nominating Procedure and Committee	25 min (6:45-7:10pm)	Lily	
Officer and Director Selection Process/Timeline			
 What is the Nominating Committee, who serves, what are the expectations? 			
Identify members of the 2021 Officer Nominating Committee			
Updates and Discussion	20 min (7:10-7:30pm)	Lily, Aerin, Grace, Ansley, Prady	
Black History Month Programming Update (Prady/Ansley)			
ASM Updates (Aerin)			
SSFC Updates (Grace)			
Adjourn*	7:30pm	Lily	